2019 
Kommunestyremøte i Bare kommune

22. oktober - Urpremiere i Ballangen 

23. oktober - Hamarøy

24. oktober - Kjøpsvik

25.-26. oktober - Narvik

Kommunereform som teater

22. oktober har vi premiere på forestillingen Kommunestyremøte i Bare kommune. Bli med som representant på det aller siste kommunestyremøtet i Bare kommune, som snart slås motvillig sammen med to fiktive nabokommuner.

Les mer: Kommunestyremøte i Bare kommune

Hun er ti år og skal tøffe seg for gutta i gata. Hun skyter nabokatta Kånrad og legger grunnlaget for et forhold til menn som skal følge henne i mange år.

Les mer: Katt savnet

Gagaringata

Neste forestilling 7. april!  Det er faen ikke lett å være terrorist når man er allergisk mot ull! På et slitent lagerrom har fabrikkarbeiderne Eddie og Gary bestemt seg for at nok er nok. Det er handlingens propaganda som gjelder og kapitalismen stopper ikke av seg selv. De vil skape en revolusjon i ekte kommunistisk ånd og planen er klar: Vold er eneste alternativ.

Les mer: Gagaringata

Guds Utsendte - en fotballfabel

NYPREMIERE 2018!  Det målet var ikke et mål! Kompisene Cliff og Degsy blir sønderknust da det de mener er en «meget tvilsom» dommeravgjørelse fører til at favorittlaget deres rykker ned. De tar hevn, i rettferdighetens navn, og bortfører dommeren.

Les mer: Guds utsendte av Robert Farquhar

Nissen som fikk grønne meslinger

Det er jul igjen, men julenissen vil heller sove enn å dra på jobb, siden ingen tror på nissen lenger uansett. Nissemor er opptatt med å pynte til jul, da nissen plutselig blir syk. Eller blir han nå egentlig det?

En forestilling for barn fra 3-8 år. Førjulsturne på østlandet i desember!   

Les mer: Nissen som fikk grønne meslinger!